Nis

Selam Sana Ey Kudüs Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Ödül Törenini Gerçekleştirdik.

Mrt

Ramazan ayının coşkusu okulumuzda tüm heyecanıyla devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda "Kudüs" temalı ödüllü bilgi ve kültür yarışması düzenliyoruz.

Mrt

Ecdadımızın yazdığı en önemli destanlardan bir olan inancın zaferi Çanakkale için okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Mrt

Mehmet Akif ERSOY tarafından yazılan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık.

Eyl

Karakoçan kaymakamımız sayın Osman Oğuz EKŞİ'nin teşrifleriyle ilköğretim haftasını coşkuyla kutladık.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ‘ne farkındalık oluşturmak amacıyla Fatih ve Cengiz Topel ortaokullarıyla beraber okulumuzda resim sergisi düzenledik.

Haz

Okulumuz 6-B sınıfı Elazığ'a bir gezi düzenledi.

Haz

Okulumuzda Ödüllü 40 Hadis Ezberleme Yarışması yapıldı. Yarışmaya 5. 6. 7. ve 8. sınıflardan 40 hadisi ezberleyip ön elemeleri geçen 12 öğrenci katıldı.

Haz

Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız okul logosu başvurumuz tescillendi.

6 - 15 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda ödüllü satranç turnuvası düzenledik.

Nis

Okulumuzda Siyer-i Nebi yarışması yaptık.

Nis

Okulumuz bilişim ekibi Elazığ Bilim Merkezi´ne gezi düzenledi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini büyük bir coşkuyla kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabul yıldönümü vesliesiyle okulumuzda bir program yaptık.