T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Başyurt Ortaokulu

SELAM SANA EY KUDÜS BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI

Okulumuzda "Kudüs" temalı ödüllü bilgi ve kültür yarışması düzenliyoruz.

Masum bebeklerin öldürüldüğü Gazze'de büyük bir insanlık suçu yaşanırken geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin barışın hakim olduğu bir dünyada yaşaması için Kudüs bilincini kazandırmak amacıyla "Selam Sana Ey Kudüs" isimli Bilgi ve Kültür Yarışması düzenlenmiştir. Çünkü biz biliyoruz ki geleceğe yatırımın en değerlisi öğrencilerimize yapılan yatırımdır.

Peygamberimizin emaneti, ecdadımızın mirası olan Mescid-i Aksa’nın öğrenciler tarafından tanınması, “Kudüs bizim neyimiz olur?” ve “Kudüs bizim için neden önemlidir?” sorularının cevaplarının öğrenciler tarafından öğrenilmesi ve yanlış kaynaklar tarafından yayılan Filistin hakkındaki bilgi kirliliğinin giderilerek öğrencilerin Filistin hakkında doğru bilgilere sahip olması yarışmanın alt amaçlarındandır.

 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılacağı yarışmada birinci olan öğrencimize gram altın hediye edeceğiz. İlk 20'ye giren öğrencilerimiz ödül alacak.

Ahmet Tarık KARAÇORLU hocamızın İbrahim Halil GÜLBASAN ve Mehmet GÜRDAP hocalarımızla koordine ettiği yarışma 25 Mart'da yapılacak.

14-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 14:22 - Görüntülenme: 61
  Beğen | 1  kişi beğendi