ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Başyurt Ortaokulu

OKUL LOGOMUZU TESCİLLEDİK

Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız okul logosu başvurumuz tescillendi.

Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız okul logosu başvurumuz tescillendi. Ahmet Tarık KARAÇORLU hocamızın tasarladığı logo Türk Patent ve Marka Kurumunun 398 sayılı bülteninde yayımlanarak ilan edildi.

Okul logomuzdaki harfler okulumuzun misyonunu ve vizyonunu temsil ediyor.

Logoda bulunan A harfi okul binasını ve ay-yıldızlı bayrağın gölgesinde yapılan eğitimi faaliyetlerini temsil etmektedir. Logoda bulunan Ş harfi okulun Elazığ-Karakoçan karayolu üzerindeki konumunu göstermekte ve eğitimin beşikten mezara sonsuz bir yolculuk olduğunu sembolize etmektedir. Logoda bulunan Y harfi okulun doğayla içiçe olan konumunu ve okulda yetişen öğrencilerin bir fidan gibi büyüyerek koca bir ağaç olup ülkemize hizmet etmelerini sembolize etmektedir. Logoda bulunan T harfi eğitim meşalesinin yanarak tüm karanlıkları aydınlatacağını sembolize etmektedir.

03-06-202303-06-2023

Yayın: 03.06.2023 - Güncelleme: 03.06.2023 18:34 - Görüntülenme: 163