Mrt

Okulumuzda Kudüs Köşesi açıldı. Ramazan ayı boyunca Kudüs Köşesinde öğrencilerimiz hikayeler ve şiirler okuyup ilahiler söyleyecek.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Kararıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem hangi sınavların il genelinde ortak sınav olarak yapılacağı belirlendi.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı´nı Ezbere En Güzel Okuma Yarışamsı yapılacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin Ahmet Tarık hocamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Nis

MEB tarafından sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2018 yılı sınav uygulama takvimime göre, merkezi sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumları için yapılacak sınav, 2 Haziran 2018 tarihinde saat 10.00´da gerçekleştirilecek.

Kılavuza Belgeler menüsünden erişebilirsiniz.

Kılavuzda ilimizden 9 lise bulunuyor.

Nis

Okulumuz tarafından 23 Nisan Ulusul Egemenlik ve Çoçok Bayramı temalı ödüllü resim yarışması düzenlenmektedir.

Müracaatler 18 Nisan Çarşamba gününe kadar Görsel Sanatlar öğretmenimiz Suna DOĞAN´a yapılcaktır.